🎃 BU, HU, HU! Noul update de Halloween este chiar aici, Happy Halloween !! 🎃 ×
Jump to content
×
×
  • Create New...

🎃​ Halloween Update ​🎃


Yellow

Recommended Posts

  • Administrator

🎃 Halloween Update 🎃

 

🎃 Joi, 14 octombrie 2021, va fi adaugat update-ul de Halloween, un update la care s-a muncit foarte mult, deci speram sa va placa.

🎃 Update-ul de Halloween consta in:
        
🎃 Bantuit case;
        
🎃 Halloween dungeon (Halloween dragon);
        
🎃 Luckypumkin;
        
🎃 Halloween Shop;
        
🎃 Halloween TOP;
      🎃 Luckypumpkin TOP.

 

🎃 Casele bantuite ale Los Santos-uluiPentru a bantuii case, aveti nevoie de 'Boo Points'. Veti primii cate 1 Boo Point / PayDay. In plus, la bonusul de la ora 21:30 veti primii 5 Boo Points. Pentru a bantuii o casa, tastati comanda [/trickortreat], iar in urma bantuirii veti primii o suma de bani, un numar de Bomboane si un Halloween Points. Insa, puteti bantuii doar casele detinute de jucatori. Casele ce sunt la stat nu pot fi bantuite. Exista posibilitatea ca unele case detinute de jucatori sa fie amplasat usturoi, voi nu aveti de unde sa stiti in ce case sunt amplasati usturoii. In urma bantuirii unei case in care aveti usturoi, veti murii si nu veti primii nimic.

🎃 Halloween dungeon Pentru a intra la Halloween Dungeon aveti nevoie de 25 Bomboane, pe care le faceti din bantuit case, dupa cum am spus mai sus. La primul nivel trebuie sa distrugeti toti cei 5 dovleci amplasati pe harta de catre dragon, folosind M4 pe care il primiti gratis la intrarea in dungeon. Dupa distrugerea dovlecilor trebuie sa patrundeti prin tunelul din parte de sus, insa fiti foarte atenti la detalii, la final veti primii o intrebare random din cele 5, iar pentru a trece mai departe, trebuie sa raspundeti corect. Dupa raspunsul corect, va trebuii sa faceti putin parkour pentru a ajunge fata in fata cu dragonul. Folosind M4 va trebuii sa ucideti dragonul, insa acesta primeste damage doar in cap. Mare atentie, el va poate da slap sau freeze 1-2 secunde. 

🎃 Luckypumkin - Un mic joculet, destul de enervant, ce va va face sa va iesiti din minti, insa premiul este pe masura efortului. In acest joculet trebuie sa nimeriti de 9 ori la rand dovleacul bun, in caz contrar veti murii si veti fi dat inapoi, la nivelul 1. Intrarea in joc este complet gratuita. Nu necesita nimic pentru a putea intra.

🎃 Halloween Shop - Folosind bomboanele colectate de la bantuitul caselor, pe langa faptul ca puteti intra Halloween dungeon, puteti achizitiona anumite obiecte, cum ar fi: Halloween Hat, este o palarie de vrajitoare ce se va amplasa pe capul caracterului vostru. Daca aveti deja una, o puteti pune / scoate folosind comanda [/boohat]Clear FP, cu ajutorul acestei optiuni, iti poti seta Faction Punish la 0, MP3 Player, cu ajutorul acestui item puteti asculta muzica si in afara masinii, folosind comanda [/mp3] si, un item nou si foarte util, Dragon Potion, un item ce va va ajuta in interiorul Halloween Dungeon-ului, dupa cum am precizat mai sus, dragonul va da freeze si slap. Daca veti achizitiona aceasta potiune inainte de a intra in dungeon, aceste efecte vor devenii nule, cu alte cuvinte, nu veti mai primii freeze sau slap.

🎃 Halloween TOP - Primii 3 jucatori care vor strage cele mai multe Halloween Points vor primii cate un premiu special din partea STAFF-ului, in functie de pozitia fiecaruia. Pentru a vedea TOP-ul foloseste comanda [/htop].

🎃 Luckypumpkin TOP - Primul jucator care va reusii sa ajunga la final si va castiga jocul Luckypumpkin va primii un premiu urias din partea STAFF-ului. Pentru a vedea TOP-ul foloseste comanda [/luckytop].

 

 

Another Updates / Bugs solved

 

- Adaugat sistemul de licitatii. Licitatiile vor avea loc in fiecare sambata si duminica la ora 20:00. Pentru a licita, folositi comanda [/bid - suma].

- Adaugata un tag in fata adminilor / helperilor / liderilor. Acum, cand un admin / helper / lider scrie pe chat-ul normal, in fata lui va aparea un (A) / (H) / (L). De exemplu: (A) Yellow: Salut!.

- Acum, daca ai wanted nu poti intra la dungeon / luckypumpkin.

- Acum poti spawna / despawna toate vehiculele deodata. (Pretul pentru spawnare este de 500$ / vehicul).

- A fost adaugata posibilitatea de a dezactiva / activa stage-ul, pentru cei ce doresc sa aiba 5/5, dar nu doresc sa zboare cu masina.

- Adaugat un nou avantaj pentru cei ce detin cont VIP +, acum acestia pot da [/spin] instant, fara a mai astepta pana sageata ajunge la premiu.

- Spatiul disponibil pentru a putea amplasa un anunt [/ad] a fost marit.

- Acum poti sterge masinile de la clan.

- Adaugat sistem de DUTY pentru admini. Folosind comanda [/aduty] adminii se pot pune duty on / off. Cat timp sunt duty off, orice jucator poate da find pe ei, atunci cand se pun duty on, jucatorii nu mai pot da find si automat, adminilor li se inchide telefonul, pentru a putea evita sa sune atunci cand sunt spec pe cineva.

- Proprietatile comenzii [/bigears] au fost adaugate pentru admini sa se activeze la momentul logarii. Acum comanda ramane permanent activa, pentru a vedea daca cineva face sau nu reclama pe server.

- Au fost adaugate noi tag-uri pentru premiarea adminilor / helperilor activi. Ele raman surpriza, le veti vedea pe server.

- Rezolvat un bug la cumpararea unui clan, ce facea ca sa-ti ia diamantele, dar sa nu primesti clanul.

- Rezolvat un bug la [/gps - Faction HQ's] ce facea ca HQ-urile mafiilor sa fie inversate, si sa nu fie la locatiile corecte.

- Rezolvat un bug la [/trade] prin care zilele vehiculelor nu se salvau.

- Rezolvat un bug la stage prin care, intr-o curba, inca iti dadea speed.

- Rezolvat un bug la electrician prin care deelay-ul nu se salva.

- Rezolvat un bug la masinile personale, prin care daca vindeai o masina pe o alta, zilele si km se inversau (cumva, ramaneau la proprietar, dar pe alta masina).

- Rezolvat un bug la Last Punish in legatura cu ban-ul playerilor.

- Rezolvat un bug la [/specoff] prin care, uneori, nu-ti dadea skinul corect.

logo.png.a7e39fb1e9f3dcde93b69107d451bb36.png

 

 

 

Link to post
  • Yellow unfeatured this topic
  • Yellow unlocked, locked and pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.