Jump to content
×
×
 • Create New...

ZEL

Loialty
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

ZEL last won the day on March 1

ZEL had the most liked content!

1 Follower

About ZEL

 • Rank
  Members
 • Birthday 12/18/2002

Recent Profile Visitors

236 profile views
 1. Foarte frumos serialul, l-am vazut si eu si-l recomand tuturor!
 2. ● Informatii generale Un helper are rolul de a ajuta un player in situatia in care jucatorul are o nelamurire sau o intrebare legata de server sau joc. helperii pot avea un singur cont pe care joaca pe Reinforce. Este interzis sa jucati si pe alte comunitati, cine este prins poate risca pierderea functiei. Un Helper Warn expira in 15 de zile, iar Avertismentul Verbal expira dupa 7 zile de la primirea acestuia (daca se acumuleaza 2/2 AV neexpirate helper-ul va primi automat Helper Warn). Daca esti helper nu inseamna ca vei ajunge si admin. Nu scrie nicaieri ca functia de helper e
 3. Pentru a va putea face un subforum intitulat clanului vostru trebuie sa faceti un topic pe forum respectand modelul de mai jos. Regulament Titlul topicului trebuie sa fie sub forma: [CLAN] si numele clanului dumneavoastra, de exemplu [CLAN] Ultra South. Topicul va fi creat doar de detinatorul clan-ului, in caz contrar topicul va fi sters. Cine incalca regulile de mai sus primeste WARN pe FORUM + Delete la topic. Model de postare Numele tau: Numele clanului: Link-ul de la clan (panel): Ce topicuri doresti sa-ti fie create:
 4. O nouă sugestie se face apăsând pe butonul Start new topic! Model de postare: Nickname: Detalii despre sugestie: La ce crezi ca ajuta aceasta sugestie: Poza/Filmare cu idee (daca doresti): Alte precizări:
 5. GENERAL » Activitate Activitatea liderului este de minim 5 ore pe zi. Cine se abate de la aceasta regula risca sa piarda functia de Lider in orice moment. Abuzul de functie va fi sanctionat cu banarea contului pentru 30 de zile si scoaterea functiei. Jucatorul isi poate pierde functia de Lider in orice moment daca se ajunge la concluzia ca acesta nu isi face treaba corespunzator si ca nu trateaza regulile cu seriozitate. Perioada minima in care un jucator trebuie sa detina functia de Lider pentru a putea fi scos din functie cu 0/30 Faction Punish este de 30 zile. Dac
 6. Mai lucreaza la pozitionarea text-ului pe poza, culoare, efecte s.a.m.d. Focuseaza-te mai mult pe text si mai putin pe imagine pentru a te perfectiona mai mult pe aceasta parte, dupa care poti incerca si pe partea de imagine. Keep up the good work!
 7. salut, salut, bine v-am gasit