Recommended Posts

 • Loialty
 • regulament-heperi.png

   

  ● Informatii generale

  Un helper are rolul de a ajuta un player in situatia in care jucatorul are o nelamurire sau o intrebare legata de server sau joc.
   helperii pot avea un singur cont pe care joaca pe Reinforce. Este interzis sa jucati si pe alte comunitati, cine este prins poate risca pierderea functiei.
   Un Helper Warn expira in 15 de zile, iar Avertismentul Verbal expira dupa 7 zile de la primirea acestuia (daca se acumuleaza 2/2 AV neexpirate helper-ul va primi automat Helper Warn).
   Daca esti helper nu inseamna ca vei ajunge si admin. Nu scrie nicaieri ca functia de helper e drumul spre admin. Helper e o functie, admin e alta functie.
   Comportamentul e foarte important si se sanctioneaza ca atare. Pentru limbaj vulgar / comportament aiurea / certuri risti sa ramai fara functia de helper. Faci parte din staff, comporta-te ca atare, indiferent ca esti pe [/c], pe [/e]  sau pe orice alt chat de pe server, comportamentul trebuie sa fie unul exemplar.
  E interzis sa faceti ore pe G / pe masini si alte metode de genu'. Vrem sa cunoastem orele jucate pe server reale, nu orele de stat AFK pe G in masina cuiva. . Evitati pe cat posibil sa lasati caracterul pe G in masini cand nu sunteti la PC, daca sunteti prinsi in mod repetat facand asta puteti fi scosi din functie in orice moment. Un admin este obligat sa va someze in jur de 3 minute pentru a putea fi sanctionati.
  E strict interzis sa faceti ore jucate cu auto-clicker, cruise-control sau altele.

  Helperii au voie sa foloseasca comanda [/spec] oricand doresc acestia, in limita bunului simt si pentru motive bine intemeiate.

  [/da] sau [/deletead]
   un [/ad] se sterge cand contine caps lock, exces de caractere, n-are legatura cu /ad (nu e un anunt ROLEPLAY).

  sunt permise [/ad]-urile doar de vanzare/cumparare/schimb sau evenimentele facute de jucatori.

   cum ar fi "/ad ce faceti ma?, n-are legatura cu serverul, cum ar fi: "care vrea sa jucam CS:GO?", ori e scris aiurea, le stergeti.

   cand acesta contine multe caractere `!!!!` sau semne inutile gen `@@@@` (minim 4 caractere).

  [/nmute]


  motive pentru [/nmute] sunt: injuraturile pe /n, chestiile aiurea s.a.m.d.

  [/n] aiurea - 10 minute, limbaj vulgar in [/n] - intre 10 si 30 minute.

  pentru injuraturile de genul `fmm`, `plm` poti acorda [/nmute] pentru 30 de minute.

  [/spec]

   [/spec] este doar pentru a ajuta pe ceilalti jucatori cu un [/slap], un [/kick], etc. 

  nu aveti voie sa tastati comanda [/spec] pe mafioti in timpul war-urilor, de acest lucru se ocupa adminii, doar in situatii SPECIALE, in care nici-un admin nu este online, puteti sta, filmand player-ul respectiv si i-o dati unui admin sau faceti ticket.

  [/nreport] 
   [/nreport] il folosesti atunci cand necesita ajutorul unui admin si tu nu poti ajuta. Ex: doresc un admin / am nevoie de o afacere / sunt blocat.

  Link to post
  Share on other sites
  • ZEL pinned and locked this topic
  Guest
  This topic is now closed to further replies.