AtoMM.

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About AtoMM.

 • Rank
  Membru Avansat
 • Birthday 09/26/2003

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. Regulament Avand in vedere ca este un topic de probleme cu jocul, dorim discutii strict despre problemele cu jocul. Fiecare topic o sa fie inchis daca problema este rezolvata. Titlul trebuie sa fie in felul urmator: Nume - Problema (ex: AtoM - Primesc crash de la moduri) Nu aveti voie sa folositi limbaj vulgar ! Model Problema: Informatii despre problema (poza/video): Alte precizari:
 2. Regulament Inainte sa publicati un topic nou sunteti obligati sa va asigurati ca subiectul nu este deja postat. Aveti voie sa postati maxim 2 topicuri pe zi. Daca postati un film, trebuie sa mentionati cate minute dureaza. Daca postati un serial, trebuie sa mentionati cate sezoane, respectiv episoade are. Topic-ul va fi inchis dupa 2 zile de la postarea lui. Regulament pentru postarea comentariilor Comentariile vulgare, indecente sau comentariile care ataca continutul topicului sau membrul care l-a postat este interzisa. Aveti voie sa postati maxi
 3. Regulament Titlul topicului trebuie sa contina numele tutorialului. Nu trebuie sa contina reclama altei comunitati. Cand postati tutorialul trebuie sa adaugati o mentiune legata de spam. Trebuie sa mentionati faptul ca este un topic deschis doar pentru probleme. Dupa ce creati un topic aveti obligatia de a va ocupa de el, sa raspundeti la intrebari. Model Nickname-ul tau: Numele creatorului: Link tutorial:
 4. Regulament Cadourile pot fi doar poze (avatar, logo etc..). Nu aveti voie sa jigniti un membru printr-un cadou. La cadouri posteaza Creatorul si cel care primeste cadoul. Este interzis post-hunt, cine face o sa fie sanctionat. E interzis sa postati cadouri cu caracter pornografic. Topic-ul se va inchide dupa o zi de la postarea sa sau dupa ce membrul confirma ca l-a primit. Titlu Cadou - Nume destinatar (ex: Cadou - Carter) Model Jucatorul caruia ii oferi cadoul: Motivul: Cadoul: Alte precizari:
 5. Regulament Fiecare membru cu cel putin 10 posturi are voie sa posteze la aceasta categorie. Nu aveti voie sa folosit un limbaj vulgar sau sa jigniti ! Cine posteaza moduri ilegale sau care au keylogger/alte moduri de genul vor primi ban permanent. Fiecare titlu trebuie sa fie ca urmatoarele: [MOD] - Nume, [SKIN] - Nume, [REQUEST] - Mod (Daca cereti un mod). Nu aveti voie sa cereti +1, subscribe / follow sau like la videoclip. Topic-ul se va inchide dupa 2 zile ! Model de postare Mod / Modpack Numele modului: Prezentare poza / video: