Jump to content

LayeR.

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

LayeR. last won the day on May 10

LayeR. had the most liked content!

About LayeR.

 • Rank
  Members
 • Birthday 05/06/1998

Recent Profile Visitors

866 profile views
 1. Aplicatii Helper deschise !

   

 2. Interesant. Multumim pentru postare!
 3. Iti multumesc frumos! Am ales-o pe cea care mi s-a parut cea mai reusita. Felicitari!
 4. Doresc (Avatar/Semnatura/Banner/Logo): Semnatura Imagine (Obligatoriu): Nu am niste stock-uri prin PC, insa las la alegerea designer-ului. In principiu, doresc o semnatura cu fundal de GTA V. Text: Community Manager - Gta-Samp.Ro Dimensiune: 500x200 Alte Precizari?: Cu multumiri, fireste!
 5. Felicitari! Frumoase creatii.
 6. Salutare, Daca sunteti mai daltonisti, asa ca fratele LayeR, va retransmit mai jos punctele, dar cu rosu :)). Succes in cautarea oualor de paste !
 7. LayeR.

  Cadou LayeR

  Multumesc !
 8. Dragi jucători, Pornim împreună cu voi, într-o nouă aventură frumoasă, creativă și interesantă. Deoarece avem în cadrul comunității o multitudine de băieți, dar și de fete, care se joacă zilnic pe server-ul de SA:MP, ne-am gândit să vă oferim posibilitatea tuturor de a câștiga diferite premii, foarte simplu și rapid. Ce trebuie să faceți ? Înscrieți-vă printr-un PM pe forum către mine, folosindu-vă de modelul de postare de mai jos; Luați un instrument de scris (la alegerea voastră) și scrieți pe o coală A4, textul: GTA-SAMP.RO; Efectuaț
 9. Iti multumesc frumos.
 10. Doresc (Avatar/Semnatura/Banner/Logo): Avatar Imagine (Obligatoriu): https://imgur.com/a/WkGOQGT Text: LayeR. Dimensiune: 150x300 Alte Precizari?: Designer-ul care se va ocupa de aceasta cerere, astept sa ma surprinda :))
 11. Frumoase lucrari. Keep working.
 12. LayeR.

  FAZAN

  Ornamente
 13. Re baietii. Mi-ati simtit lipsa? =))

 14. LayeR.

  Incendiu

  Veeechi bancurile cu Alinuta/Alinusa :))
×
×
 • Create New...