Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/24/2020 in all areas

 1. Despre mine :Pot incepe prin a mentiona ca am 20 ani, zodia Capricorn, Ma numesc Claudia Mădălina si sunt din Judetul Galati. Sunt o persoana vesela si sociabila, Timpul liber il acord acestui joc , iesirilor cu prietenii si plimbarilor relaxante cu rolele,jucand basket,voley. Sunt o persoana destul de matura dar totusi copilaroasa ( no sens ) Ma atasez destul de rapid de persoane si pun rapid suflet in ceea ce fac, Ma tin de promisiuni iar daca stiu ca nu pot face acest lucru evit sa promit , cand imi propun un lucru prefer sa il duc la bun-sfarsit ( nu imi place sa las lucrurile netermina
  2 points
 2. ZEL

  [serial] Elite

  Foarte frumos serialul, l-am vazut si eu si-l recomand tuturor!
  1 point
 3. ZEL

  Lideri

  GENERAL » Activitate Activitatea liderului este de minim 5 ore pe saptamana. Cine se abate de la aceasta regula risca sa piarda functia de Lider in orice moment. Abuzul de functie va fi sanctionat cu banarea contului pentru 30 de zile si scoaterea functiei. Jucatorul isi poate pierde functia de Lider in orice moment daca se ajunge la concluzia ca acesta nu isi face treaba corespunzator si ca nu trateaza regulile cu seriozitate. Perioada minima in care un jucator trebuie sa detina functia de Lider pentru a putea fi scos din functie cu 0/30 Faction Punish este de 14 zile.
  1 point
 4. ZEL

  [PORTOFOLIU] Design Bogdy.ZEW

  Mai lucreaza la pozitionarea text-ului pe poza, culoare, efecte s.a.m.d. Focuseaza-te mai mult pe text si mai putin pe imagine pentru a te perfectiona mai mult pe aceasta parte, dupa care poti incerca si pe partea de imagine. Keep up the good work!
  1 point